Utazás egyedi igények alapján
*
Ajánlatkérés
HÍVJON MINKET!
+36 1 374 6536
*
Visszahívás kérése
KÉRJÜK TEKINTSE MEG KATALÓGUSAINKAT
Ázsia, Afrika, Európa, Amerika, Latin-Amerika
Árlista letöltése
Kína, India, Nepál, Tibet, Tajvan, Vietnám, ...
Árlista letöltése
Mivel utazni mindannyian szeretünk, vásároljon és ajándékozzon vásárlási utalványt szerettel, barátai, partnere vagy ügyfelei részére!
*
Vásároljon ajándékutalvanyt!

Cégismertető

A hazai tulajdonban lévő Atlasz World Travel Kft. Magyarországon elsők között kezdte meg idegenforgalmi tevékenységét. Szolgáltatásainkat az ország egész területén, az üzleti szféra és a lakosság számára egyaránt kínáljuk. Legkeresettebb termékeink a magas minőségű európai és egzotikus utazások, valamint az általunk kifejlesztett és legnagyobb választékban, legmagasabb színvonalon kínált Kínai és Ázsiai körutazások, üdülések. Otthonosan mozgunk Európában, az amerikai és latin-amerikai földrészen is.

Tagjai vagyunk számos magyar és nemzetközi szervezetnek, úgy mint: a IATA, a PATA, és a MUISZ. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre többen választják üzleti, társasutazásaikhoz és nyaralásaik megszervezéséhez az Atlasz szolgáltatásait.

2002 óta foglalkozunk főleg kínai csoportok Európába és Magyarországra történő beutaztatásával. Ezen a területen is jelentős eredményekkel büszkélkedhetünk, így rendszeresen fogadunk szakmai csoportokat és delegációkat is. Ezen kívül számos más desztináció felé nyitottunk, úgy mint Egyiptom, az Arab-öböl térsége valamint India, amely területeken folyamatosan népszerűsítjük országunkat.

Cégünk stratégiai célja a hazai szolgáltatások innovációja, gazdag szolgáltatástartalmú, magas minőségű és megbízható utazások értékesítése. IATA irodaként, irodánk széleskörű repülőjegy választékkal rendelkezik. Ezen kívül, gyakorlott chartereztetők is vagyunk, hiszen 8 éven keresztül ebben az üzletágban is dolgoztunk, elsősorban tengerentúli útvonalakon.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújtsunk. Ehhez jó alapot teremt, hogy kitűnő partnerkapcsolatokkal és kipróbált szolgáltatókkal végezzük munkánkat itthon és külföldön egyaránt. Kínában és néhány más országban képviselettel is rendelkezünk.

2012. április 2-án stratégiai együttműködést írtunk alá a CITS-szel, Kína legnagyobb és legrégebbi turisztikai holdingjával, melynek alapján több ezer kínai turista utaztatására vállalunk kötelezettséget egy közvetlen repülőjárat beindításával egyidejűleg.

Atlasz Kiutaztatás

Az Atlasz World Travel minden felmerülő egyéni igényre gyors és szakszerű megoldást kínál, legyen szó akár egy egyszerű hétvégi kikapcsolódásról külföldön, vagy egy egyénileg elképzelt körutazás megvalósításáról. Rendkívül széles körű, nemzetközi online foglalási rendszerünkön keresztül képes ajánlatainkkal segítjük utazásaik kiválasztását, döntéseiket. Kifinomult ízléssel teszünk javaslatot egzotikus vagy különleges nászutazásokra, külföldi esküvőkre.

Kínálatunkban megtalálhatóak:

 • üzleti, társas és egyéni utak
 • személyes igényekre szabott nyaralások a világ minden részére
 • magas színvonalú európai utak
 • saját fejlesztésű kínai körutak, nyaralások számos más ázsiai desztinációra
 • egzotikus nászutak
 • incentivek

Atlasz Beutaztatás

Több mint 11 év tapasztalattal Magyarország vezető beutaztató utazási irodájává nőttük ki magunkat. Kreatív és barátságos szakemberekből álló csapatunk célja, hogy megbízható szolgáltatást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk. Irodánk összetett és széleskörű turisztikai szolgáltatásokat nyújt csoportok és egyéni utazók számára egyaránt, a következő területeken:

 • Budapest City Breaks
 • M.I.C.E.
 • Személyes igényekre szabott utak
 • Tematikus körutak Magyarországon és Európában
 • Gyógy-és wellness csomagok
 • Egészségturizmus
 • Különleges érdeklődési köröknek megfelelő utak (kultúra, gasztronómia, folklór, eseményturizmus, vásárlás és még sok más)

Célunk, hogy maximálisan megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, és hogy bemutassunk Magyarország egyedülálló szépségeit.

Ügyfélszolgálat

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink gyors és szakszerű kiszolgálására: 24 órás telefonos szolgálatunk biztonságot nyújt az utazások során. Büszkénk vagyunk arra, hogy cégünk értékelésekor ügyfeleink a szolgáltatás minőségét emelik ki, de emellett a gyors és személyes ügyfélkapcsolatot említik a pozitívumok között.

Tulajdonosi Háttér

Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú társaság. Többségi tulajdonosunk, a Demján-csoport, Európa egyik legnagyobb, valamint Közép-Kelet Európa vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalatcsoportja. Tulajdonosi hátterünkben a szakma is képviselteti magát, ügyvezető igazgatónk személyében.