Utazás egyedi igények alapján
*
Ajánlatkérés
HÍVJON MINKET!
+36 1 332 6666
*
Visszahívás kérése
KÉRJÜK TEKINTSE MEG KATALÓGUSAINKAT
Ázsia, Afrika, Európa, Amerika, Latin-Amerika
Árlista letöltése
Kína, India, Nepál, Tibet, Tajvan, Vietnám, ...
Árlista letöltése
Mivel utazni mindannyian szeretünk, vásároljon és ajándékozzon vásárlási utalványt szerettel, barátai, partnere vagy ügyfelei részére!
*
Vásároljon ajándékutalvanyt!


Kuba - Havanna & Cayo Largo
*
Havanna (Kuba)

HAVANNA – CAYO LARGO

2 + 1 ÉJ HAVANNA + 5 ÉJ CAYO LARGO SZIGET

9 nap / 8 éjszaka

 

Kuba nyáron is kitűnő!

Egy lakatlan sziget a Karib-tengeren.  Érintetlen tengerpart!

Havanna, a mintegy 2 milliós főváros páratlanul gazdag a kulturális és történelmi látnivalókban, bővelkedik az építészeti remekekben rabul ejtve minden korosztályt. Aki Kubába látogat az egy időutazáson is részt vesz, hiszen itt egyszerre van jelen a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdasága, az ’50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, és a retro, a szocializmus, mely egy sajátos hangulatot áraszt. A látnivalók mellett pezsgő éjszakai élet is várja a turistát, kitűnő salsa- és jazz klubok, szórakozóhelyek egész sora kínál igényes szórakozást minden nap.

Cayo Largo del Sur Kuba déli oldalán, a Karib tengeren található lakatlan sziget. A Canarreso szigetvilág gyöngye természetes, érintetlen tengerpartjairól híres. 24km hosszú fehérhomokos, gyönyörű, „beach” övezi a szigetet, ahol a világtól elvonulva, önfeledten strandolhatunk az azúrkék tengerben  a saját magunk által felfedezett és birtokolt partszakaszon. Havannából napi  repülőjárat indul a szigetre. Cayo Largo szigete híres  búvárparadicsom, gazdag víz alatti élővilággal, kitűnő, különleges merülő helyekkel. Ez a sziget a sokak által keresett karibi paradicsom.

 

Fakultatív programlehetőségek:

Tropicana Show, Katamarán kirándulás, Mélytengeri horgászat, Tengeri kalandtúra motorcsónakkal, Jeep Safari, Guama indiánfalu és krokodilfarm, Buena Vista Social Club koncert.

Magyar nyelvű programok: Hemingway túra és Szivargyár látogatás, Kirándulás Vinales völgybe, Kuba három gyöngyszeme kirándulás /Santa Clara – Cienfuegos – Trinidad/, Búvárkodás, oktatás+vizsga  magyar nyelven!  Csak exkluzív formában, előre megrendeléssel!        

Szállodák:

Economy 3* : Vedado Hotel Havanna, Villa Soledad Cayo Largo

Value 4* : Occidental Miramar Havanna, Playa Blanca Cayo Largo

Favorit 4-5* : Hotel Melia Habana, Melia Cayo Largo


Ehhez az utazáshoz jelenleg nincsenek árak feltöltve rendszerünkbe. További információkért kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Elérhetőségeink

Részvételi díj tartalma: 2+1 éjszaka reggelivel Havannában, 5 éjszaka All inclusive ellátással Cayo Largo-na választott kategóriában, illetve szállodában, autóbusz transzfer az érkezéskor és elutazáskor, belső repülőjegy és illetékek, érkezéskor magyar nyelvű asszisztencia.
Részvételi díj nem tartalmazza: Repülőjegy, kilépési illeték (25CUC), Kuba turista kártya 9.000,-Ft/fő, biztosítások.
Hosszabbítás: 11.900,-Ft/főtől.
Repülőjegy irányár: 260.000,-Ft/főtől repülőtéri illetékkel.
A részvételi díj árfolyamfüggő. Érvényes ajánlatainkról kérjük érdeklődjön irodánkban.